Βενετία

0
 • 4 Ημέρες
 • Μέγιστοι Επισκέπτες: 37
 • Δυσκολία : 3/10
Λεπτομέρειες

Βενετία

Η Βενετία, επίσης γνωστή ως η πόλη των Δόγηδων, μας υποδέχεται με τα εντυπωσιακά κανάλια της. Η περιήγηση στην πόλη, μας προσφέρει μια ματιά στο πλούσιο παρελθόν και το ζωντανό παρόν της.

Την επόμενη μέρα, θα ανακαλύψουμε το μεγαλείο της πόλης. Η Βενετία, που κατά την εποχή της ακμής της αποκαλούνταν “Γαληνότατη”, αποκαλύπτει την ομορφιά της με μια επίσκεψη στην πλατεία Σαν Μάρκο, που ο Ναπολέοντας αποκάλεσε “Το πιο όμορφο σαλόνι της Ευρώπης”. Εκεί, η εντυπωσιακή Βασιλική του Αγίου Μάρκου με τους πέντε τρούλους της, το επιβλητικό Παλάτι των Δόγηδων, ο ιστορικός Πύργος του Ρολογιού και η Γέφυρα των Στεναγμών αποτελούν μαρτυρίες της πλούσιας κληρονομιάς της πόλης. Θα επισκεφτούμε επίσης ένα εργαστήριο γυαλιού στο Μουράνο, προσφέροντας μια ματιά στην παραδοσιακή χειροτεχνία που χαρακτηρίζει τη βενετσιάνικη τέχνη εδώ και αιώνες.

Στη συνέχεια, θα εξερευνήσουμε την κοντινή Πάντοβα, μια πόλη με ιστορία που ξεκινά από τον 12ο αιώνα π.Χ. Γνωστή για το πανεπιστήμιό της, ένα από τα παλαιότερα στην Ευρώπη, η Πάντοβα διαθέτει επίσης την εντυπωσιακή Βασιλική του Αγίου Αντωνίου, με τους βυζαντινούς τρούλους και το πλούσιο εσωτερικό της. Επιπλέον, θα επισκεφτούμε την πλατεία Πράτο ντέλα Βάλε, μια ελλειπτική πλατεία που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στην Ευρώπη, προσφέροντας μια ήρεμη αντίθεση στα πολυσύχναστα κανάλια της Βενετίας.

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια
 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια
 • Μια αποσκευή έως 23 κιλά και μία χειραποσκευή έως 8 κιλά
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NH LAGUNA 4* με πρωινό καθημερινά
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Κόστος εισιτήριου για το βαπορέτο τη 2η μέρα
 • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται

 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ

Τιμοκατάλογος

26/07 - 29/07*
NH Laguna 4*
26/07 – 29/07* Option 1 Option 2 Option 3 – Child
Room Type Double Single Double
Category Classic Classic Classic
Meal Basis Breakfast Breakfast Breakfast
Price per Person
995 € 1195 € 895 €

*Διαθέσιμες Ημερομηνίες: 02/08 – 05/08, 09/08 – 12/08, 16/08 – 19/08, 23/08 – 26/08, 30/08 – 02/09

Highlights

 • Βόλτα με βαπορέτο στην Piazza San Marco
 • Επίσκεψη στο εργαστήριο κατασκευής γυαλιού Murano
 • Περιήγηση στο διάσημο πανεπιστήμιο της Πάντοβα
 • Βόλτα στην Prato della Valle, τη δεύτερη μεγαλύτερη πλατεία στην Ευρώπη

Πρόγραμμα

Ημέρα 1 - Βενετία

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με Aegean Airlines για την πόλη των Δόγηδων, την ανεπανάληπτη Βενετία. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο NH Laguna 4*. Με τη βοήθεια του αρχηγού και τις απαραίτητες οδηγίες θα έχετε την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2 - Βενετία - Περιήγηση πόλης

Πρωινό και περιήγηση στη Γαληνοτάτη, όπως ονομαζόταν η Βενετία κατά την περίοδο της κυριαρχίας της. Μεταφορά στο Τρονκέτο, απ’ όπου αναχωρούμε με βαπορέτο για τη φημισμένη Πιάτσα Σαν Μάρκο, το “ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης” κατά τον Ναπολέοντα. Εκεί, θα δούμε την ομώνυμη εκκλησία με τους πέντε τρούλους, το παλάτι των Δόγηδων, τον Πύργο του Ρολογιού, τις παλιές φυλακές, την περίφημη Γέφυρα των Στεναγμών και θα καταλήξουμε σε ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής Murano. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3 - Βενετία - Πάντοβα - Βενετία

Πρωινή αναχώρηση για την φοιτητούπολη Πάντοβα, την αρχαιότερη ίσως πόλη της βόρειας Ιταλίας, σύμφωνα με την ημερομηνία ίδρυσής της τον 12ο αιώνα π.Χ. από τους Τρώες. Θα δούμε το φημισμένο πανεπιστήμιό της, ένα από τα αρχαιότερα της Ευρώπης, τη μεγαλοπρεπή Βασιλική του Αγίου Αντωνίου με τους βυζαντινούς τρούλους και τον πολυτελή εσωτερικό διάκοσμο, που θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους λατρευτικούς χώρους της Ιταλίας, καθώς και την Prato della Valle, μια ελλειπτική πλατεία 88.000 τετραγωνικών μέτρων, η δεύτερη μεγαλύτερη της Ευρώπης. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στη Βενετία. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4 - Βενετία - Αθήνα

Πρωινό ελεύθερο για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης. Το μεσημέρι θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο και θα επιβιβαστούμε στην πτήση για την Αθήνα.

Χάρτης

Wish List

Adding item to wishlist requires an account

Price

Βενετία | 26/07 - 29/07

From995 €
0
Full Name*
Email Address*
Telephone Number*
Your Enquiry*
Duration*
Accommodation Option*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Book With Confidence


No-hassle best price guarantee
Customer care available 24/7
Hand-picked Tours & Activities

Need Help?


+30 2310 222 373

[email protected]

Proceed Booking