Εταιρικά Ταξίδια

Ταξιδιωτικές Λύσεις για κάθε Επιχείρηση

Ειδικοί στα Εταιρικά Ταξίδια

Παγκόσμιες Υπηρεσίες:

 • Οργανωμένα επαγγελματικά πακέτα ταξιδιών σε Εκθέσεις
 • Οργάνωση ατομικού ταξιδιωτικού προγράμματος
 • Κρατήσεις αεροπορικών / ακτοπλοϊκών / σιδηροδρομικών εισιτηρίων
 • Κρατήσεις ξενοδοχείων / δωματίων
 • Ενοικίαση αίθουσας
 • Οργάνωση εκδηλώσεων
 • Ενοικίαση αυτοκινήτων
 • Ιδιωτικές μεταφορές με οδηγό
 • Εξασφάλιση εισιτηρίων για εκθέσεις
 • Εξασφάλιση εισιτηρίων & κρατήσεων για κάθε είδους εκδηλώσεις
 • Τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης 24/7
 • Συγκεντρωτικοί & αναλυτικοί λογαριασμοί
Καλώς ήρθατε στο Business Travel, τον αξιόπιστο συνεργάτη σας στα εταιρικά ταξίδια. Από το 1989 μέχρι σήμερα, έχουμε αναδειχθεί στον τομέα των ταξιδιών MICE (Συναντήσεις, Συνέδρια και Εκθέσεις). Η έμπειρη ομάδα μας ειδικεύεται στη δημιουργία εμπειριών για εταιρικά σεμινάρια, εκδηλώσεις και ταξίδια κινήτρων, διασφαλίζοντας ότι κάθε λεπτομέρεια έχει επιμεληθεί σχολαστικά.
 

Η εξειδίκευση μας στα MICE

Η πορεία μας στον τομέα MICE περιλαμβάνει μια πλούσια ιστορία οργάνωσης σεμιναρίων, συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων. Ξεχωρίζουμε με ένα εξειδικευμένο τμήμα για ομαδικές δραστηριότητες, όπου σχεδιάζουμε μοναδικές και συναρπαστικές εμπειρίες. Από εξατομικευμένα παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με ψυχολόγους, όπως το γνωστό CEO Game μας, παρέχουμε δραστηριότητες που ενισχύουν τη συντροφικότητα, την ηγεσία και την παραγωγικότητα.

Εξειδίκευση στα Meetings

Είτε είστε διεθνής εταιρεία που οργανώνει συναντήσεις στην Ελλάδα είτε τοπική επιχείρηση που σχεδιάζει συναντήσεις στο εξωτερικό, φροντίζουμε για όλες τις λεπτομέρειες, διασφαλίζοντας μια ομαλή και αποδοτική εμπειρία για το προσωπικό σας.

Ταξίδια Κινήτρων

Ξεκινήστε ταξίδια κινήτρων στην Ελλάδα, όπου το ισχυρό τμήμα μας δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες με ομαδικές δραστηριότητες που ενισχύουν και διαμορφώνουν διαρκείς σχέσεις μεταξύ της ομάδας σας.

Ειδικοί στα Συνέδρια

Με πολυετή εμπειρία, παρέχουμε εξειδίκευση στη διοργάνωση συνεδρίων, έχοντας επιτυχώς οργανώσει εκδηλώσεις για μεγάλες εταιρείες. Εμπιστευτείτε μας για να μετατρέψουμε το συνέδριό σας σε μια αξιόλογη και άψογα εκτελεσμένη εκδήλωση.

Εκδηλώσεις Extravaganza

Από συγκεντρώσεις για μικρές εταιρείες έως μαζικές εκδηλώσεις που φιλοξενούν 400 άτομα, ξεχωρίζουμε στη διοργάνωση εκδηλώσεων που αφήνουν εντύπωση. Αφήστε μας να ζωντανέψουμε τις ιδέες σας.

Η Ιστορία της Επιτυχίας μας

Το Business Travel διαθέτει μεγάλη ιστορία στη διαχείριση εταιρικών εκδηλώσεων, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα. Από σεμινάρια έως μεγάλες συγκεντρώσεις, η εξειδίκευσή μας είναι αναγνωρισμένη. Οργανώνουμε εκδηλώσεις με πάνω από 500 συμμετέχοντες, περιλαμβάνοντας πολλές και ποικίλες δραστηριότητες. Επίσης, διαχειριζόμαστε με επιτυχία τα ταξιδιωτικά σχέδια για άτομα από μεγάλες ελληνικές εταιρείες που συμμετέχουν σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις, καλύπτοντας αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και μεταφορές.

Ομαδικές Δραστηριότητες

Ανακαλύψτε τις ομαδικές μας δραστηριότητες, που περιλαμβάνουν επιλογές για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Από συναρπαστικές δραστηριότητες εξωτερικού χώρου μέχρι μοναδικές προκλήσεις σε εσωτερικούς χώρους, οι δραστηριότητές μας ενισχύουν το ομαδικό πνεύμα και προσφέρουν μια διασκεδαστική εμπειρία για όλους.

Γαστρονομικές Απολαύσεις

Ανακαλύψτε τον υπέροχο κόσμο της ελληνικής κουζίνας μέσω των γαστρονομικών μας ομαδικών δραστηριοτήτων. Από μαθήματα μαγειρικής μέχρι γαστρονομικές εμπειρίες, συνεργαστείτε και δημιουργήστε γευστικές αναμνήσεις.
TREASUREHUNT_SEPT_GREECEONTHEGO

Θεματικά Εργαστήρια

Πάρτε μέρος σε θεματικά εργαστήρια που ενισχύουν τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία. Από δραστηριότητες που βασίζονται στην τέχνη έως προκλήσεις επίλυσης προβλημάτων, αυτά τα εργαστήρια προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία για τα μέλη της ομάδας για να εξερευνήσουν τις δυνατότητές τους.

Περιπέτειες

Ξεκινήστε περιπέτειες στην φύση, από κυνήγι θησαυρού έως προκλήσεις αδρεναλίνης. Αυτές οι δραστηριότητες όχι μόνο ενθαρρύνουν την ομαδική εργασία, αλλά προσθέτουν και ένα στοιχείο ενθουσιασμού στην εταιρική σας εμπειρία.

Κέντρα Ευεξίας

Αφεθείτε σε κέντρα ευεξίας, συνδυάζοντας την ομαδικότητα με χαλαρωτικές εμπειρίες. Οι συνεδρίες γιόγκα και τα κέντρα ευεξίας προσφέρουν την τέλεια ισορροπία για μια αναζωογονητική εμπειρία για το δέσιμο της ομάδας.

Η ομορφιά της Ελλάδας

Βυθιστείτε στην ομορφιά της Ελλάδας, όπου κάθε εταιρικός σκοπός γίνεται ένα ταξίδι ανακάλυψης. Από αρχαία αξιοθέατα έως γραφικά τοπία, η εμπειρία της ομάδας σας ενισχύεται από το μαγευτικό φυσικό περιβάλλον.
 

Our Commitment to Excellence

Με μεγάλη εμπειρία στα εταιρικά ταξίδια, κατανοούμε τις απαιτήσεις, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται με τις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας. Συνδυάζουμε άψογα τη διαχείριση των ταξιδιωτικών logistics με τον σχεδιασμό εκδηλώσεων, εξασφαλίζοντας μια εμπειρία χωρίς προβλήματα τόσο για τους διοργανωτές όσο και για τους συμμετέχοντες.
 
Επιλέξτε το Business Travel ως συνεργάτη στα εταιρικά ταξίδια, ξεπερνώντας τα συνηθισμένα, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η επιτυχία σας είναι η προτεραιότητά μας και είμαστε έτοιμοι να αναβαθμίσουμε τα εταιρικά ταξίδια σε νέα επίπεδα.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας στα εταιρικά ταξίδια και να ξεκινήσετε ένα μοναδικό ταξίδι.

Γνωρίστε τους Συνεργάτες μας

Το Business Travel Greece κατέχει ηγετική θέση στους κλάδους των αεροπορικών εισιτηρίων, αποτέλεσμα των 35 χρόνων μας ως μέλος της IATA, ενώ παράλληλα είναι μέλος πολλών Επαγγελματικών Σωματείων και Ενώσεων.

Proceed Booking