Ξενάγηση στα αξιοθέατα της Αθήνας

 • 4 Ώρες
 • Μέγιστοι Επισκέπτες : 20
 • Δυσκολία : 2/10
Λεπτομέρειες

Ξενάγηση στα αξιοθέατα της Αθήνας

Καλώς ήρθατε στην Ξενάγηση στα αξιοθέατα της Αθήνας, μια περιπέτεια μισής ημέρας που σας ταξιδεύει στο ζωντανό ιστορικό κέντρο της πόλης. Εντυπωσιαστείτε από του παγκοσμίου φήμης Παρθενώνα που προκαλεί δέος, θαυμάστε τους μεγαλοπρεπείς ναούς και τις πλατείες και βυθιστείτε στην πλούσια ιστορία αυτής της θρυλικής πόλης.

Ο έμπειρος ξεναγός μας θα σας οδηγήσει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στα πιο εμβληματικά ορόσημα της Αθήνας, συμπεριλαμβανομένων των εντυπωσιακών αρχαίων αθλητικών χώρων. Θα ανακαλύψετε τη μοναδική σειρά αρχιτεκτονικών θαυμάτων που κάνουν την Αθήνα μια από τις πιο όμορφες και ιστορικά σημαντικές πόλεις στον κόσμο.

Καθώς περπατάτε στους δρόμους του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, ο ξεναγός θα μοιραστεί μαζί σας τις μοναδικές ιστορίες και τους θρύλους που ζωντανεύουν αυτή την πόλη. Από τους μύθους των αρχαίων θεών μέχρι τους αγώνες της σύγχρονης Ελλάδας, θα αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση των ανθρώπων, του πολιτισμού και της ιστορίας αυτής της πόλης.

Κάντε μια βόλτα στην πολυσύχναστη γειτονιά της Πλάκας, εξερευνήστε τα γραφικά δρομάκια στο Μοναστηράκι και ανακαλύψτε τα κρυμμένα διαμάντια που κάνουν την Αθήνα τόσο ξεχωριστό μέρος. Με την περιήγησή μας στα αξιοθέατα της Αθήνας θα δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την περιήγησή σας στα αξιοθέατα της Αθήνας, συνιστούμε να φοράτε άνετα παπούτσια για περπάτημα και να ντύνεστε κατάλληλα για τον καιρό. Η περιήγησή μας είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες  και οι ξεναγοί μας είναι πάντα πρόθυμοι να απαντήσουν τις ερωτήσεις σας. Ελάτε λοιπόν μαζί μας σε αυτή τη μοναδική περιήγηση και ανακαλύψτε γιατί η Αθήνα είναι μια πόλη που δεν παραλείπεται ποτέ από τους ταξιδιώτες!

Είτε είστε λάτρης της ιστορίας, είτε είστε λάτρης του πολιτισμού, είτε απλά αναζητάτε μια αυθεντική και αξέχαστη εμπειρία, η περιήγηση στα αξιοθέατα της Αθήνας είναι ο τέλειος τρόπος για να εξερευνήσετε αυτή τη μαγευτική πόλη. Κλείστε την περιήγησή σας σήμερα και ανακαλύψτε μόνοι σας την ομορφιά της Αθήνας!

 

Highlights

 • Επισκεφτείτε τον Παρθενώνα, τους μεγάλους ναούς και τις πλατείες σε μια περιήγηση μισής ημέρας.
 • Μάθετε τις μοναδικές ιστορίες και μύθους της Αθήνας.
 • Περιπλανηθείτε στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι για μια αυθεντική εμπειρία στην Αθήνα.
 • Βυθιστείτε στα αξιοθέατα, τους ήχους και τις ιστορίες αυτής της αρχαίας πόλης.

Περιλαμβάνονται

 • Έμπειρος αγγλόφωνος ξεναγός
 • Είσοδοι για αρχαιολογικούς χώρους
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά ότι περιλαμβάνεται στο παραπάνω πρόγραμμα.
Χάρτης

Wish List

Adding item to wishlist requires an account

Price

Ξενάγηση στα αξιοθέατα της Αθήνας

0
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Book With Confidence


No-hassle best price guarantee
Customer care available 24/7
Hand-picked Tours & Activities

Need Help?


+30 2310 222 373

[email protected]

Proceed Booking