Εταιρικά Ταξίδια

Ταξιδιωτικές Λύσεις για κάθε Επιχείρηση

Αυθεντεία στα Εταιρικά Ταξίδια

Παγκόσμιες Υπηρεσίες:

 • Οργανωμένα επαγγελματικά πακέτα ταξιδιών σε Εκθέσεις
 • Οργάνωση ατομικού ταξιδιωτικού προγράμματος
 • Κρατήσεις αεροπορικών / ακτοπλοϊκών / σιδηροδρομικών εισιτηρίων
 • Κρατήσεις ξενοδοχείων / δωματίων
 • Ενοικίαση αίθουσας
 • Οργάνωση εκδηλώσεων
 • Ενοικίαση αυτοκινήτων
 • Ιδιωτικές μεταφορές με οδηγό
 • Εξασφάλιση εισιτηρίων για εκθέσεις
 • Εξασφάλιση εισιτηρίων & κρατήσεων για κάθε είδους εκδηλώσεις
 • Τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης 24/7
 • Συγκεντρωτικοί & αναλυτικοί λογαριασμοί
Καλώς ήρθατε στο Business Travel, τον αξιόπιστο συνεργάτη σας στις εταιρικές ταξιδιωτικές λύσεις. Από το 1989 μέχρι σήμερα, έχουμε εξελιχθεί σε μια δύναμη στον τομέα των ταξιδιών MICE (Συναντήσεις, Κίνητρα, Συνέδρια και Εκθέσεις). Η έμπειρη ομάδα μας ειδικεύεται στη δημιουργία απρόσκοπτων εμπειριών για εταιρικά σεμινάρια, εκδηλώσεις και ταξίδια κινήτρων, διασφαλίζοντας ότι κάθε λεπτομέρεια έχει επιμεληθεί σχολαστικά για επιτυχία.

Η εξειδίκευση μας στα MICE

Η πορεία μας στον τομέα MICE περιλαμβάνει μια πλούσια ιστορία διοργάνωσης σεμιναρίων, συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων. Ξεχωρίζουμε με ένα εξειδικευμένο τμήμα ομαδικών δραστηριοτήτων , όπου σχεδιάζουμε μοναδικές και συναρπαστικές εμπειρίες. Από εξατομικευμένα παιχνίδια που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με ψυχολόγους όπως το διάσημο CEO Game μας, παρέχουμε συναρπαστικές δραστηριότητες που ενισχύουν τη συντροφικότητα, την ηγεσία και την παραγωγικότητα.

Εξειδίκευση στα Meetings

Είτε είστε ξένη εταιρεία που προγραμματίζει συναντήσεις στην Ελλάδα είτε τοπική επιχείρηση που διοργανώνει συναντήσεις στο εξωτερικό, χειριζόμαστε κάθε λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και παραγωγική εμπειρία για το προσωπικό σας.

Ταξίδια Κινήτρων

Ξεκινήστε ταξίδια κινήτρων στην Ελλάδα, όπου το ισχυρό τμήμα μας δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες με ομαδικές δραστηριότητες που ενισχύουν και διαμορφώνουν διαρκείς δεσμούς μεταξύ της ομάδας σας.

Αυθεντεία στα Συνέδρια

Με πολυετή εμπειρία, προσφέρουμε τεχνογνωσία σε συνέδρια, έχοντας οργανώσει με επιτυχία εκδηλώσεις για μεγάλες εταιρείες. Εμπιστευτείτε μας για να μετατρέψουμε το συνέδριό σας σε μια αξιόλογη και ομαλά εκτελούμενη υπόθεση.

Εκδηλώσεις Extravaganza

Από συγκεντρώσεις για μικρές εταιρείες έως μαζικές εκδηλώσεις που φιλοξενούν 400 άτομα, ξεχωρίζουμε στη διοργάνωση εκδηλώσεων που αφήνουν εντύπωση. Αφήστε μας να ζωντανέψουμε το όραμά σας.

Η Ιστορία της Επιτυχίας μας

Το Business Travel διαθέτει ισχυρό ιστορικό στη διαχείριση εταιρικών εκδηλώσεων, με πάνω από 30 χρόνια στο χώρο. Από σεμινάρια έως συγκεντρώσεις μεγάλης κλίμακας, η τεχνογωσία μας ξεχωρίζει. Οργανώνουμε εκδηλώσεις με περισσότερους από 500 συμμετέχοντες με πολλές και ποικίλες δραστηριότητες, με αποκορύφωμα μια μεγάλη γιορτή. Επιπλέον, διαχειριζόμαστε με επιτυχία τις ταξιδιωτικές ρυθμίσεις για άτομα από μεγάλες ελληνικές εταιρείες που συμμετέχουν σε μεγάλα διεθνή έργα, που καλύπτουν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και μεταφορές.

Ομαδικές Δραστηριότητες

Περιηγηθείτε στις ομαδικές δραστηριότητες μας, τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους. Από συναρπαστικές υπαίθριες περιπέτειες μέχρι μοναδικές προκλήσεις σε εσωτερικούς χώρους, οι δραστηριότητές μας ενισχύουν το δέσιμο της ομάδας και εξασφαλίζουν μια εμπειρία γεμάτη διασκέδαση για όλους.

Γαστρονομικές Απολαύσεις:

Εξερευνήστε τον εξαιρετικό κόσμο της ελληνικής κουζίνας μέσα από τις γαστρονομικές ομαδικές μας δραστηριότητες . Από μαθήματα μαγειρικής έως γαστρονομικές εμπειρίες, απολαύστε τις γεύσεις της ομαδικής εργασίας και τις γευστικές αναμνήσεις
TREASUREHUNT_SEPT_GREECEONTHEGO

Θεματικά Εργαστήρια

Πάρτε μέρος σε θεματικά εργαστήρια που ενισχύουν τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία. Από δραστηριότητες που βασίζονται στην τέχνη έως προκλήσεις επίλυσης προβλημάτων, αυτά τα εργαστήρια προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία για τα μέλη της ομάδας για να εξερευνήσουν τις δυνατότητές τους.

Περιπέτειες

Ξεκινήστε περιπέτειας στην ύπαιθρο, από κυνήγι θησαυρού έως προκλήσεις αδρεναλίνης. Αυτές οι αποστολές όχι μόνο ενθαρρύνουν την ομαδική εργασία, αλλά προσθέτουν και ένα στοιχείο ενθουσιασμού στην εταιρική σας εμπειρία.

Κέντρα Ευεξίας

Αφεθείτε σε κέντρα ευεξίας, συνδυάζοντας την ομαδικότητα με γαλήνιες εμπειρίες. Οι συνεδρίες γιόγκα, τα κέντρα ευεξίας και οι δραστηριότητες επίγνωσης προσφέρουν την τέλεια ισορροπία για μια αναζωογονητική εμπειρία για το δέσιμο της ομάδας.

Η ομορφιά της Ελλάδας

Βυθιστείτε στην ομορφιά της Ελλάδας, όπου κάθε εταιρικός σκοπός γίνεται ένα ταξίδι ανακάλυψης. Από αρχαία εκθέματα έως γραφικά τοπία, η εμπειρία της ομάδας σας αναβαθμίζεται από το μαγευτικό περιβάλλον.

Our Commitment to Excellence

Ως έμπειρος παίκτης στην αρένα των εταιρικών ταξιδιών, η αυθεντεία μας ξεχωρίζει. Κατανοούμε τις απαιτήσεις των εταιρικών ταξιδιών, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που ευθυγραμμίζονται με τις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας. Ενσωματώνοντας απρόσκοπτα τα ταξιδιωτικά logistics με τον προγραμματισμό εκδηλώσεων, εξασφαλίζουμε μια εμπειρία χωρίς προβλήματα τόσο για τους διοργανωτές όσο και για τους συμμετέχοντες.
Επιλέξτε το Business Travel για έναν εταιρικό ταξιδιωτικό συνεργάτη που ξεπερνά τα συνηθισμένα, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες και απαράμιλλη τεχνογνωσία. Η επιτυχία σας είναι η προτεραιότητά μας και είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε την εταιρική σας ταξιδιωτική εμπειρία σε νέα ύψη.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις εταιρικές σας ταξιδιωτικές ανάγκες και να ξεκινήσετε ένα μοναδικό ταξίδι.

Γνωρίστε τους Συνεργάτες μας

Το Business Travel Greece κατέχει ηγετική θέση στους κλάδους των αεροπορικών εισιτηρίων, αποτέλεσμα των 35 χρόνων μας ως μέλος της IATA, ενώ παράλληλα είναι μέλος πολλών Επαγγελματικών Σωματείων και Ενώσεων.

Proceed Booking