Ξενάγηση στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης

0
  • Διάρκεια: 4 Ώρες
  • Μέγιστοι Επισκέπτες : 24
  • Δυσκολία : 4/10
Λεπτομέρειες

Ξενάγηση στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης

Εξερευνήστε τη γοητεία της Θεσσαλονίκης με την αξέχαστη Ξενάγηση στα Αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης! Περπατήστε στην καρδιά της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδας, της Θεσσαλονίκης, και ξεκινήστε ένα εξαιρετικό ταξίδι στην εκτεταμένη ιστορία της, τον ζωντανό πολιτισμό και τα εντυπωσιακά αξιοθέατά της. Η Ξενάγηση στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης είναι το κλειδί για να ανοίξετε έναν κόσμο εξερεύνησης.

Το να γνωρίσετε την πόλη δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο και πιο διασκεδαστικό από ότι με αυτήν την περιήγηση που αγάπησαν τόσοι πολλοί συμμετέχοντες.

Ανακαλύψτε την Ομορφιά της Θεσσαλονίκης: Οι έμπειροι ξεναγοί μας αφηγούνται με ζωντανό τρόπο τις φωνές της πόλης από το παρελθόν καθώς περιπλανιέστε μέσα από γοητευτικούς δρόμους και πλατείες. Ζήστε τον άψογο συνδυασμό βυζαντινού και μοντέρνου, Ανατολής και Δύσης. Θαυμάστε τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα, από τον επιβλητικό Λευκό Πύργο μέχρι την ιστορική Ροτόντα, καθώς καθένα αποκαλύπτει ένα διαφορετικό κεφάλαιο της γοητευτικής ιστορίας της Θεσσαλονίκης.

Μια 4-ωρη περιήγηση: Αυτή η προσεκτικά σχεδιασμένη 4-ωρη περιήγηση περπατώντας, καλύπτει τα περισσότερα από τα εμβληματικά αξιοθέατα και την ιστορία πίσω από αυτά. Ο ναός του Αγίου Δημητρίου, η Αψίδα του Γαλερίου, η Ρωμαϊκή Αγορά είναι μόνο μερικά από τα μέρη που θα επισκεφτείτε και θα εξερευνήσετε. Ζωντανοί δρόμοι, ιστορικά κτίρια και πλατείες, σε ένα ρυθμό κατάλληλο για όλους. Υπάρχει χρόνος αφιερωμένος για φωτογραφίες καθώς και για συζήτηση με τον ξεναγό για ότι σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Κάντε την Επίσκεψή σας Αξέχαστη: Μετατρέψτε την επίσκεψή σας στη Θεσσαλονίκη σε μια αξέχαστη εμπειρία. Είτε είστε λάτρης της ιστορίας, λάτρης του πολιτισμού είτε απλά ταξιδιώτης, η περιήγησή μας υπόσχεται ένα βαθύ ταξίδι μέσα από την ομορφιά και την ιστορία αυτής της εξαιρετικής πόλης. Η περιπέτειά σας ξεκινάει εδώ! Αφήστε μας να καθοδηγήσουμε την παρέα σας ή την ομάδα εργασίας σας, μέσα από την ψυχή της Θεσσαλονίκης και δημιουργήστε μαζί αναμνήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε τη θέση σας στην περιήγηση!

Highlights

  • Μια γοητευτική και πλούσια ιστορία, μια ζωντανή κουλτούρα και μαγευτικά αξιοθέατα.
  • Ορόσημα όπως ο Λευκός Πύργος και η ιστορική Ροτόντα, αποκαλύπτουν την ιστορία της πόλης.
  • Μια 4ωρη περιήγηση με τα πόδια για να εξερευνήσουμε όλη την πόλη

Περιλαμβάνονται

  • Εγκεκριμένος αγγλόφωνος ξεναγός
  • Είσοδοι για αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά ότι περιλαμβάνεται στο παραπάνω πρόγραμμα.
Χάρτης

Wish List

Adding item to wishlist requires an account

Price

Ξενάγηση στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης

0
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Book With Confidence


No-hassle best price guarantee
Customer care available 24/7
Hand-picked Tours & Activities

Need Help?


+30 2310 222 373

[email protected]

Proceed Booking