Κυνήγι Θησαυρού Θεσσαλονίκης

0
 • 120 - 150 Λεπτά
 • Μέγιστοι Επισκέπτες : 100
 • Δυσκολία : 4/10
Λεπτομέρειες

Κυνήγι Θησαυρού Θεσσαλονίκης

Ζήστε την περιπέτεια ενός πραγματικού κυνηγού στο Κυνήγι Θησαυρού Θεσσαλονίκης, μια συναρπαστική εμπειρία που επιμελήθηκε ο διάσημος συλλέκτης, Marc Ignotus. Αυτή η διαδραστική εξερεύνηση δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι. Είναι μια ευκαιρία να συνεργαστείτε με την ομάδα σας καθώς αποκαλύπτετε τα μυστικά και τους θησαυρούς της Θεσσαλονίκης. Μια δραστηριότητα που έχει λατρευτεί από πολλές ομάδες, για τον ενδιαφέροντα και διασκεδαστικό χαρακτήρα της.

Συναρπαστική εμπειρία: Αυτή η εμπειρία υπόσχεται όχι μόνο ενθουσιασμό αλλά και την ευκαιρία να εξερευνήσετε την πλούσια ιστορία της πόλης, ξεκλειδώνοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τα μυστικά της με διασκεδαστικό τρόπο. Η πόλη είναι ο καμβάς σας, για να περάσετε μια συναρπαστική μέρα με την ομάδα σας. Ο ήπιος καιρός της Θεσσαλονίκης είναι ιδανικός για αυτή τη δραστηριότητα που μπορεί να πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Διαδραστικές προκλήσεις: Λύνοντας γρίφους και ακολουθώντας οδηγούς θα ξετυλίξετε την ιστορία της πόλης. Κάθε μνημείο αντιπροσωπεύει ένα βασικό σημείο σε αυτόν τον δημιουργικό και διαδραστικό περίπατο, κάνοντας το ταξίδι σας τόσο εκπαιδευτικό όσο και συναρπαστικό.

Ομαδική Συνεργασία: Σχεδιασμένο για ομάδες, το κυνήγι θησαυρού ενισχύει τη συνεργασία, την επικοινωνία και τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Ως “Collectors”, δεν είστε απλώς συμμετέχοντες. Είστε αναπόσπαστα μέλη της αξιότιμης ερευνητικής ομάδας του Marc Ignotus, που εργάζεστε μαζί για να διεκδικήσετε το απόλυτο βραβείο.

Ετοιμαστείτε και ξεκλειδώστε τα μυστήρια: Ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο ταξίδι καθώς βουτάτε στην ιστορία της Θεσσαλονίκης και ξεκλειδώνετε τα κρυμμένα μυστήρια της. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξοικειωθείτε με την πόλη, με διασκεδαστικό και δραστήριο τρόπο. Είτε είστε λάτρης της ιστορίας, είτε είστε λάτρης της επίλυσης προβλημάτων, κάποιος που αναζητά μια μοναδική ομαδική εμπειρία ή απλά κάποιος που αγαπά τις υπαίθριες εμπειρίες, το Κυνήγι Θησαυρού Θεσσαλονίκης σας περιμένει. Κάντε κράτηση τώρα για να εξασφαλίσετε τη θέση σας και να ξεκινήσετε μια συναρπαστική περιπέτεια που υπόσχεται όχι μόνο διασκέδαση αλλά και αναμνήσεις με τα μέλη της ομάδας σας!

Highlights

 • Εξερευνήστε την πλούσια ιστορία της πόλης.
 • Λύστε γρίφους και προκλήσεις σε βασικά μνημεία.
 • Διασκεδάστε, συνεργαστείτε και κερδίστε το βραβείο!

Περιλαμβάνονται

 • Μεταφορές μετ' επιστροφής
 • Εκπαιδευτής παιχνιδιού
 • Αγγλόφωνος βοηθός
 • Όλα τα έξοδα δραστηριότητας, εξοπλισμός / gadgets
 • Ασφάλιση αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά ότι περιλαμβάνεται στο παραπάνω πρόγραμμα.
Χάρτης

Wish List

Adding item to wishlist requires an account

Price

Κυνήγι Θησαυρού Θεσσαλονίκης

0
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Book With Confidence


No-hassle best price guarantee
Customer care available 24/7
Hand-picked Tours & Activities

Need Help?


+30 2310 222 373

[email protected]

Proceed Booking