Γευσιγνωσία κρασιού στον Όλυμπο

 • 4 Ώρες
 • Μέγιστοι Επισκέπτες : 20
 • Δυσκολία : 2/10
Λεπτομέρειες

Γευσιγνωσία κρασιού στον Όλυμπο

Καλώς ήρθατε στην Γευσιγνωσία κρασιού στον Όλυμπο, όπου σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί μας σε ένα ταξίδι στα εκπληκτικά τοπία των πρόποδων του Ολύμπου. Η περιήγησή μας είναι ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι που θα δελεάσει τους γευστικούς σας κάλυκες και θα σας αφήσει αξέχαστες αναμνήσεις.

Η μέρα μας ξεκινάει με μια εύκολη πεζοπορία στη χαράδρα της Αγίας Κόρης, που βρίσκεται κοντά στο μαγευτικό σκηνικό του χωριού Βρόντος. Το μονοπάτι περιβάλλεται από πυκνή βλάστηση και ο ήχος του καταρράκτη θα μας συντροφεύει σε όλη τη διάρκεια της πεζοπορίας μας. Θα κάνουμε ένα δροσιστικό μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά του καταρράκτη πριν συνεχίσουμε για το Οινοποιείο Κτήμα Κούρτη, στο χωριό Ράχες.

Η οικογένεια Κούρτη θα μας παρουσιάζει τους αμπελώνες και το κελάρι της και θα μας καθοδηγήσει στη διαδικασία οινοποίησης. Οι αμπελώνες βρίσκονται σε προνομιακή τοποθεσία, επωφελούμενοι από τις τέλειες κλιματολογικές και εδαφικές συνθήκες που προσφέρουν οι πρόποδες του Ολύμπου. Τα σταφύλια μαζεύονται με το χέρι και επιλέγονται προσεκτικά για να δημιουργηθούν τα μοναδικά κρασιά της οικογένειας Κούρτη, τα οποία θα έχουμε τη χαρά να δοκιμάσουμε.

Η μέρα μας κλείνει με ένα υπέροχο γεύμα με τοπικά προϊόντα, συνοδευόμενο από γευσιγνωσία του κρασιού της οικογένειας Κούρτη. Το πάθος της οικογένειας για την οινοποίηση είναι εμφανές σε κάθε μπουκάλι. Οι ξεναγοί μας θα μας δώσουν πληροφορίες για την ιστορία της οικογένειας, τα σταφύλια που χρησιμοποιούν και τις τεχνικές οινοποίησης.

Η Γευσιγνωσία κρασιού στον Όλυμπο είναι μια εξαιρετική εμπειρία που συνδυάζει την ομορφιά του ελληνικού τοπίου, τη γεύση των τοπικών προϊόντων και την απόλαυση του εκλεκτού κρασιού. Ελάτε μαζί μας για ένα αξέχαστο ταξίδι στους εκπληκτικούς πρόποδες του Ολύμπου και αφεθείτε σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Κλείστε την περιήγησή σας σήμερα και ζήστε τη μαγεία της κουλτούρας της Ελλάδας με την οικογένεια Κούρτη!

Highlights

 • Ταξίδι μέσα από εκπληκτικά τοπία στους πρόποδες του Ολύμπου
 • Επίσκεψη στο Κτήμα Κούρτη στο χωριό Ράχες
 • Γευσιγνωσία μοναδικών κρασιών της οικογένειας Κούρτη
 • Γεύμα με τοπικά προϊόντα σε συνδυασμό με γευσιγνωσία κρασιού

Περιλαμβάνονται

 • Αγγλόφωνοι Οδηγοί Trekking Hellas
 • Τοπικές μεταφορές
 • Ξενάγηση στο οινοποιείο με γευσιγνωσία τριών διαφορετικών ειδών κρασιού
 • Παραδοσιακό σπιτικό γεύμα

Δεν περιλαμβάνονται

 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά ότι περιλαμβάνεται στο παραπάνω πρόγραμμα.
Χάρτης

Wish List

Adding item to wishlist requires an account

Price

Γευσιγνωσία κρασιού στον Όλυμπο

0
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Book With Confidence


No-hassle best price guarantee
Customer care available 24/7
Hand-picked Tours & Activities

Need Help?


+30 2310 222 373

[email protected]

Proceed Booking