Κυνήγι τρούφας στα Μετέωρα

  • 6 Ώρες
  • Μέγιστοι Επισκέπτες : 20
  • Δυσκολία : 2/10
Λεπτομέρειες

Κυνήγι τρούφας στα Μετέωρα

Ζήστε το συναρπαστικό Κυνήγι Τρούφας στα Μετέωρα ανάμεσα στα όμορφα δάση της περιοχής των Μετεώρων. Αυτή η μοναδική δραστηριότητα σας μεταφέρει στην καρδιά της φύσης, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε τις καλύτερες και πιο εκλεκτές τρούφες που έχει να προσφέρει η Ελλάδα.

Η περιοχή των Μετεώρων φημίζεται για τα διαφορετικά είδη και τις τρούφες κορυφαίας ποιότητας, γεγονός που την καθιστά τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις του κυνηγιού μανιταριών και τους πραγματικούς συλλέκτες τρούφας. Βυθιστείτε στο μαγευτικό φυσικό περιβάλλον καθώς ξεκινάτε μια περιπέτεια όπως καμία άλλη.

Σημείο εκκίνησης μας είναι το βραβευμένο Μουσείο Μανιταριών – Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων. Εδώ, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τα καταπληκτικά μανιτάρια από την Ελλάδα και να ανακαλύψετε τα μυστικά αυτών των σπάνιων λιχουδιών.

Κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα όμορφα δάση των Μετεώρων, γνωστά για την ποικιλόμορφη χλωρίδα και πανίδα τους. Ανακαλύψτε τα κρυμμένα πετράδια της φύσης καθώς ακολουθείτε τον οδηγό για να ανακαλύψετε τις πιο περιζήτητες τρούφες.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Αφού ολοκληρώσετε την εμπειρία σας με το κυνήγι, μπορείτε να δοκιμάσετε τα μοναδικά προϊόντα της φύσης και να απολαύσετε την εξαιρετική γεύση της φρεσκοκομμένης τρούφας.

Το κυνήγι τρούφας στα Μετέωρα υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Ανακαλύψτε την ομορφιά της περιοχής των Μετεώρων και δοκιμάστε τις καλύτερες τρούφες που έχει να προσφέρει η Ελλάδα. Κλείστε τώρα την περιπέτειά σας και ετοιμαστείτε για μια εμπειρία ανάμεσα στον καταπράσινο παράδεισο των Μετεώρων!

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά μετ' επιστροφής
  • Αγγλόφωνος ξεναγός
  • Κυνήγι τρούφας στο δάσος
  • Γευσιγνωσία μανιταριών
  • Μαγείρεμα τρούφας-ζυμαρικών στο δάσος
  • Είσοδοι & ξενάγηση στο μουσείο φυσικής ιστορίας και μανιταριών των Μετεώρων

Δεν περιλαμβάνονται

  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά ότι περιλαμβάνεται στο παραπάνω πρόγραμμα.
Χάρτης

Wish List

Adding item to wishlist requires an account

Price

Κυνήγι τρούφας στα Μετέωρα

0
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Book With Confidence


No-hassle best price guarantee
Customer care available 24/7
Hand-picked Tours & Activities

Need Help?


+30 2310 222 373

[email protected]

Proceed Booking