Φανταστικά Νέα!

Η εταιρία μας, Business Travel διευρύνει τους ορίζοντές της με την είσοδό της στο δίκτυο των Lufthansa City Centers

Το LCC Business Travel, ένα από τα κορυφαία γραφεία στη βιομηχανία διαχείρισης ταξιδίων, ανακοινώνει με χαρά την ένταξή του στο επίσημο δίκτυο των Lufthansa City Centers (LCC). Αυτή η στρατηγική συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία μας, που μας οδηγεί σε ένα ευρύτερο πεδίο δράσης διατηρώντας, παράλληλα, την ακλόνητη δέσμευσή μας στην αριστεία.
 
Οι εταιρίες μέλη της σύμπραξης Lufthansa City Centers, γνωστές για τη διεθνή τους παρουσία, παρέχουν ένα δίκτυο διαπιστευμένων ταξιδιωτικών πρακτόρων σε όλο τον κόσμο. Αυτή η συνεργασία ανοίγει νέους ορίζοντες για το LCC Business Travel, επιτρέποντάς μας να αξιοποιήσουμε τους εκτενείς πόρους και την τεχνογνωσία των Lufthansa City Centers, ενώ ενισχύει τη δυνατότητά μας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας.
 
Τι σημαίνει αυτό για τους πελάτες του LCC Business Travel; Μια ευρύτερη γκάμα επιλογών ταξιδιού, ισχυρότερες παγκόσμιες συνδέσεις και ένα ακόμη πιο δυνατό σύστημα υποστήριξης για όλες τις επαγγελματικές ανάγκες των πελατών μας. Η συνεργασία μας με τη Lufthansa επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε ασυναγώνιστες υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών, ενώ εξασφαλίζει μια ομαλή και άνετη εμπειρία για τους εκλεκτούς μας πελάτες.
LCC BUSINESS TRAVEL PRESS RELEASE

Το LCC Business Travel θέλει να τονίσει ότι αυτή η συναρπαστική εξέλιξη δεν φέρνει καμία αλλαγή στους υφιστάμενους μας μετόχους ή πολιτικές. Παραμένουμε η ίδια αξιόπιστη εταιρεία που επικυρώνεται από την εμπιστοσύνη επιχειρήσεων παγκοσμίως. Οι βασικές μας αξίες, η δέσμευσή μας στην αριστεία και η αφοσίωσή μας στην προσωπική εξυπηρέτηση παραμένουν ακλόνητες.

Καθώς ξεκινάμε αυτό το νέο κεφάλαιο, ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την αποστολή μας να απλοποιούμε τα επαγγελματικά ταξίδια για τους πελάτες μας και να παρέχουμε εξαιρετική αξία.

Proceed Booking