Ξενάγηση στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης

0
 • Διάρκεια: 4 Ώρες
 • Μέγιστοι Επισκέπτες : 24
 • Δυσκολία : 4/10
Λεπτομέρειες

Ξενάγηση στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης

Εξερευνήστε την πόλη με μια ξενάγηση στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης! Καλώς ήρθατε στην καρδιά της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδας, την Θεσσαλονίκη! Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα αξέχαστο ταξίδι μέσα από την πλούσια ιστορία, τον ζωντανό πολιτισμό και τα μαγευτικά αξιοθέατα της; Η Ξενάγηση στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης είναι η πύλη σας σε έναν κόσμο ανακάλυψης.

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με ιστορία και οι έμπειροι ξεναγοί μας είναι εδώ για να την αφηγηθούν με πάθος. Καθώς περπατάτε στους γοητευτικούς δρόμους και τις πλατείες, θα δείτε τη συγχώνευση αρχαίου και σύγχρονου, Ανατολής και Δύσης.

Η 4ωρη περιήγηση μας με τα πόδια έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να σας παρουσιάσει τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης. Από τον Λευκό Πύργο μέχρι τη Ροτόντα, από τις ιστορικές αγορές μέχρι τις πολυσύχναστες πλατείες, θα τα ζήσετε όλα. Κάθε βήμα αποκαλύπτει ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας της Θεσσαλονίκης, καθιστώντας την ένα ταξίδι που αξίζει κάθε στιγμή.

Αμέτρητοι ταξιδιώτες έχουν έρθει μαζί μας σε αυτή τη μαγευτική εξερεύνηση της Θεσσαλονίκης και τα χαμόγελα τους πιστοποιούν τη μαγεία των περιηγήσεων μας.

Είστε έτοιμοι να κάνετε την επίσκεψή σας στη Θεσσαλονίκη πραγματικά αξέχαστη;

Ελάτε μαζί μας για μια ξενάγηση στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης όπως καμία άλλη και βυθιστείτε στην ομορφιά και την ιστορία αυτής της αξιοσημείωτης πόλης.

Η περιπέτειά σας ξεκινά εδώ!

Highlights

 • Ανακαλύψτε την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της Θεσσαλονίκης καθώς ξεκινάτε την αξέχαστη περιήγηση στα αξιοθέατα με τα πόδια.
 • Αφήστε έμπειρους ξεναγούς να αφηγηθούν τη μαγευτική ιστορία της Θεσσαλονίκης, μιας πόλης όπου η αρχαία και η σύγχρονη συνδυάζονται άψογα σε γοητευτικούς δρόμους και πλατείες.
 • Εξερευνήστε τα εμβληματικά αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης σε μια κεντρική περιήγηση 4 ωρών, από τον Λευκό Πύργο έως τις ιστορικές αγορές και τις πολυσύχναστες προκυμαίες, κάθε βήμα αποκαλύπτοντας ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας της πόλης.
 • Ελάτε μαζί μας για μια καθηλωτική περιήγηση στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης και κάντε την επίσκεψή σας πραγματικά αξέχαστη.

Περιλαμβάνονται

 • Εγκεκριμένος αγγλόφωνος ξεναγός
 • Είσοδοι για αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά ότι περιλαμβάνεται στο παραπάνω πρόγραμμα.
Χάρτης

Wish List

Adding item to wishlist requires an account

Price

Περιήγηση με τα πόδια στη Θεσσαλονίκη

0
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Book With Confidence


No-hassle best price guarantee
Customer care available 24/7
Hand-picked Tours & Activities

Need Help?


+30 2310 222 373

[email protected]

Proceed Booking