Περιήγηση με ποδήλατο στην Θεσσαλονίκη

 • 4 Ώρες
 • Μέγιστοι Επισκέπτες : 20
 • Δυσκολία : 2/10
Λεπτομέρειες

Περιήγηση με ποδήλατο στην Θεσσαλονίκη

Εξερευνήστε τη γοητευτική πόλη με μία Περιήγηση με ποδήλατο στην Θεσσαλονίκη! Αυτή η όμορφη βόλτα είναι ιδανική για όποιον θέλει να ανακαλύψει τα καταπληκτικά αξιοθέατα, τους πολυσύχναστους δρόμους και την γραφική παραλία της πόλης.

Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα και είναι γνωστή για την πλούσια ιστορία και την πολιτιστική της κληρονομιά. Με μια ιστορία που χρονολογείται πάνω από 2.300 χρόνια, η Θεσσαλονίκη είναι το σπίτι Ελλήνων, Ρωμαίων, Βυζαντινών, Οθωμανών και άλλων, που ο καθένας αφήνει το στίγμα του στον πολιτισμό και την αρχιτεκτονική της πόλης. Και ποιος είναι καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε αυτή τη συναρπαστική πόλη από μια περιήγηση με ποδήλατο με τους έμπειρους και φιλικούς οδηγούς μας;

Η ποδηλατική μας περιήγηση στη Θεσσαλονίκη ξεκινά με μια σύντομη εισαγωγή στην ιστορία και τα ορόσημα της πόλης. Καθώς κάνετε βόλτα στην πόλη, ο επίσημος οδηγός ποδηλάτου μας θα σας πει ενδιαφέρουσες ιστορίες, μυστικά και την συναρπαστική ιστορία για τη Θεσσαλονίκη. Θα νιώσετε σαν ντόπιος καθώς εξερευνάτε τις κρυφές γωνιές και βυθίζεστε στη ζωντανή ατμόσφαιρα της πόλης.

Ένα από τα κυριότερα σημεία της ποδηλατικής μας περιήγησης της Θεσσαλονίκης είναι η εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στον μυθικό Όλυμπο. Θα διασχίσετε τους πολυσύχναστους δρόμους και θα περάσετε από τα πιο διάσημα ορόσημα της πόλης. Θα δείτε την εκπληκτική αρχιτεκτονική, τις πολύχρωμες αγορές, τις όμορφες πλατείες, καθώς και την παραλία, τα όμορφα πάρκα, τους κήπους και πολλά άλλα αξιοθέατα.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, θα σας μεταφέρουμε επίσης σε μερικά από τα αγαπημένα σημεία street food των ντόπιων, όπου μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα σνακ και αναψυκτικά. Κάντε ένα διάλειμμα από τη βόλτα και γευτείτε τις γεύσεις της Θεσσαλονίκης.

Η Περιήγηση με ποδήλατο στην Θεσσαλονίκη έχει σχεδιαστεί για να είναι διασκεδαστικό και φιλικό, με πολλές στάσεις για φωτογραφίες και περιηγήσεις στα αξιοθέατα. Απευθυνόμαστε σε όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων,  διασφαλίζοντας ότι όλοι μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα. Με ένα άνετο και καλά συντηρημένο ποδήλατο και τους ειδικούς οδηγούς μας, θα έχετε μια διασκεδαστική και ασφαλή εμπειρία εξερεύνησης της πόλης.

Τέλος, η Περιήγηση με ποδήλατο στην Θεσσαλονίκη είναι ο τέλειος τρόπος για να ανακαλύψετε τα καταπληκτικά αξιοθέατα, τους πολυσύχναστους δρόμους και την γραφική παραλία της πόλης. Ελάτε μαζί μας για μια αξέχαστη εμπειρία και ανακαλύψτε τα καλύτερα της Θεσσαλονίκης σε δύο τροχούς. Κλείστε την περιήγησή σας σήμερα και αφήστε μας να σας δείξουμε την αληθινή ομορφιά αυτής της εκπληκτικής πόλης.

Highlights

 • Εξερευνήστε μια πόλη με πάνω από 2.300 χρόνια ιστορίας και πολιτιστικής κληρονομιάς.
 • Απολαύστε την εκπληκτική θέα της θάλασσας και του Ολύμπου.
 • Περιηγηθείτε σε πολυσύχναστους δρόμους και επισκεφθείτε εμβληματικά αξιοθέατα της πόλης.
 • Δοκιμάστε νόστιμο street food σε αγαπημένα τοπικά σημεία.

Περιλαμβάνονται

 • Ποδήλατα
 • Αγγλόφωνος Ξεναγός
 • Street Food / Snacks
 • Μπουκάλι νερό
 • Ασφάλιση αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά ότι περιλαμβάνεται στο παραπάνω πρόγραμμα.
 • Προσωπικές καταναλώσεις
Χάρτης

Wish List

Adding item to wishlist requires an account

Price

Περιήγηση με ποδήλατο στην Θεσσαλονίκη

0
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Book With Confidence


No-hassle best price guarantee
Customer care available 24/7
Hand-picked Tours & Activities

Need Help?


+30 2310 222 373

[email protected]

Proceed Booking