Πεζοπορία στον Όλυμπο

 • Ολοήμερη
 • Μέγιστοι Επισκέπτες : 20
 • Δυσκολία : 2/10
Λεπτομέρειες

Πεζοπορία στον Όλυμπο

Η πεζοπορία στον Όλυμπο προσφέρει μια μοναδική περιπέτεια στη σκεπασμένη από σύννεφα φωλιά του αρχαίου ελληνικού πανθέου. Ακριβώς όπως φούντωσε τη φαντασία των αρχαίων, αυτό το βουνό που προκαλεί δέος συνεχίζει να αιχμαλωτίζει τους επισκέπτες σήμερα. Η ψηλότερη κορυφή της Ελλάδας, ο Όλυμπος, διαθέτει μια αξιοσημείωτη βιοποικιλότητα με περισσότερα από 1700 είδη φυτών και μια ποικιλία άγριας ζωής, συμπεριλαμβανομένων λύκων, τσακαλιών, ελαφιών και περισσότερα από 100 είδη πουλιών. Οι πλαγιές του, πυκνά καλυμμένες με δάση, και οι καλυμμένες από ομίχλη κορυφές του δημιουργούν ένα τοπίο που κόβει την ανάσα που παραπέμπει σε εξερεύνηση.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γνωρίσετε ένα κομμάτι από τη μεγαλοπρέπεια του Ολύμπου είναι μέσω μιας ήπιας πεζοπορίας στο φαράγγι του Ενιπέα. Φωλιασμένο στις πλαγιές του Μυθικού Βουνού, αυτό το φαράγγι προσφέρει μια ματιά στα θαύματα του φυσικού περιβάλλοντος. Καθώς περπατάτε στα μονοπάτια του φαραγγιού του Ενιπέα, θα περιτριγυριστείτε από τα ζωηρά χρώματα της χλωρίδας που κοσμούν το τοπίο. Κάθε βήμα σας φέρνει πιο κοντά στην καρδιά αυτού του μυστικιστικού εδάφους, όπου οι απόηχοι των αρχαίων μύθων φαίνονται να συνδυάζονται με το θρόισμα των φύλλων.

Ωστόσο, η Πεζοπορία στον Όλυμπο δεν είναι μόνο για να θαυμάσεις την χλωρίδα. Η ποικιλόμορφη άγρια ζωή που κατοικεί σε αυτό το βουνό προσθέτει στη γοητεία του. Προσέξτε,γιατί ενδεχομένως να δείτε λύκους, τσακάλια και ελάφια καθώς περιηγείστε στα πυκνά δάση και το βραχώδες έδαφος. Και μην ξεχάσετε να κοιτάξετε ψηλά, όπου οι ουρανοί ζωντανεύουν με τα φτερά που κυματίζουν και τα μαγευτικά τραγούδια των πολλών ειδών πουλιών που αποκαλούν αυτήν την περιοχή σπίτι.

Καθώς εμβαθύνετε στο φαράγγι του Ενιπέα, θα συναντήσετε τα φυσικά θαύματα που έχουν κάνει διάσημο τον Όλυμπο. Από καταρράκτες μέχρι απόκρημνους βράχους που στέκονται ως σιωπηλοί φρουροί ενάντια στο πέρασμα του χρόνου, κάθε θέα προσφέρει μια νέα προοπτική σε αυτό το αρχαίο τοπίο. Και σε όλη την περιπέτεια στην Πεζοπορία στον Όλυμπο, η πάντα παρούσα ομίχλη προσθέτει ένα στοιχείο μυστηρίου και μαγείας στο ταξίδι σας.

Highlights

 • Απολαύστε συναρπαστικά τοπία με πυκνά καλυμμένες πλαγιές και κορυφές που καλύπτονται από ομίχλη
 • Ζήστε την εμπειρία του μυστικιστικού εδάφους όπου αντηχούν αρχαίοι μύθοι
 • Ανακαλύψτε την ποικιλόμορφη άγρια ζωή ανάμεσα σε πυκνά δάση και βραχώδες έδαφος
 • Θαυμάστε τα φυσικά θαύματα, όπως καταρράκτες και απόκρημνους βράχους

Περιλαμβάνονται

 • Μεταφορές
 • Επίσημοι Συνοδοί Βουνών
 • Γεύμα σε παραδοσιακή τοπική ταβέρνα

Δεν περιλαμβάνονται

 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά ότι περιλαμβάνεται στο παραπάνω πρόγραμμα.
 • Προσωπικές καταναλώσεις
Χάρτης

Wish List

Adding item to wishlist requires an account

Price

Πεζοπορία στον Όλυμπο

0
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Book With Confidence


No-hassle best price guarantee
Customer care available 24/7
Hand-picked Tours & Activities

Need Help?


+30 2310 222 373

[email protected]

Proceed Booking