Andrea Bocelli στο Λαζάτικο

 • Τύπος Event: Συναυλία
 • Ημερομηνία: 17 Ιουλίου 2024
 • Τοποθεσία: Λαγιάτικο, Ιταλία
17 Ιουλίου 2024 - 20:30 Λαγιάτικο, Θέατρο της Σιωπής

Andrea Bocelli στο Λαζάτικο

Ο Andrea Bocelli γιορτάζει την 30η επέτειο της καριέρας του στο Λαζάτικο!

Η αποκλειστική παραδοσιακή συναυλία στο Θέατρο του Σιωπής θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου 2024. Ο Andrea Bocelli μας προσκαλεί στη γενέτειρά του στο Λαζάτικο για μια μεγάλη γιορτή γεμάτη με μεγάλους καλλιτέχνες και φίλους του μεγάλου τενόρου. Θα είναι ένα μοναδικό γεγονός για όλους τους λάτρεις της ποπ και της όπερας!

Ετοιμαστείτε για ένα θρυλικό ταξίδι και κλείστε σήμερα μια αξέχαστη διαμονή με το Business Travel!

Προτού κάνετε την κράτησή σας, διαβάστε προσεκτικά όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες και τους όρους του πακέτου στα τμήματα παρακάτω.

Πληροφορίες Πακέτων/Εισιτηρίων

Class E - Πολυθρόνα

3 Βράδια
875/pp
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* Molino D’Era - Volterra ή παρόμοιο σε δίκλινο δωμάτιο
 • Πρωινό

Class C - Πρώτη έδρα

3 Βράδια
1135/pp
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* Villa Nencini - Volterra ή παρόμοιο σε δίκλινο δωμάτιο
 • Πρωινό

Class B - Πρώτη Σειρά

3 Βράδια
1735/pp
 • 3 διανυκτερεύσεις σε 4* Cappuccina Country Resort - San Gimignano ή παρόμοιο σε δίκλινο δωμάτιο
 • Πρωινό

Πληροφορίες σχετικά με το event

Σημαντικές Πληροφορίες

ΦΟΡΟΣ ΠΟΛΗΣ

Ο Φόρος Πόλης δεν συμπεριλαμβάνεται: οι περισσότερες ιταλικές δημοτικότητες έχουν εισαγάγει τον Τοπικό Φόρο Πόλης που πρέπει να πληρώνεται απευθείας στο σημείο. Εφαρμόζεται ανά διανυκτέρευση ανά άτομο και εξαρτάται από την κατηγορία των ξενοδοχείων.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Μόλις επιβεβαιωθούν τα εισιτήρια, δεν είναι επιστρεπτέα

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η παράσταση θα ανακτηθεί στις 18 Ιουλίου 2024 και δεν μπορεί να ζητηθεί επιστροφή. Σε περίπτωση που οι θεατές δεν μπορούν να παραβρεθούν στην αναβληθείσα παράσταση, δεν έχουν δικαίωμα για επιστροφή της τιμής του εισιτηρίου.

Σε περίπτωση μόνιμης διακοπής της παράστασης μετά από τουλάχιστον 40 λεπτά από την έναρξη της παράστασης, οι θεατές δεν έχουν δικαίωμα για επιστροφή. Η Enjoylive Travel srl δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε αίτηση, ζημία, αποζημίωση, απώλεια ή έξοδο που προκύπτει από την ακύρωση, την αναβολή ή την αλλαγή της εκδήλωσης.

Τα παιδιά άνω των 6 ετών πρέπει να έχουν στην κατοχή τους πλήρες εισιτήριο. Κάτω από 6 ετών, είναι δωρεάν εάν κάθονται στα πόδια των γονιών τους.

Οι θεατές με μειωμένη κινητικότητα ή αναπηρίες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση στις θέσεις που έχουν επιφορτιστεί με το νόμο (που διαφέρουν ανάλογα με τον χώρο) πρέπει να στείλουν αίτημα για την απόκτηση αυτών των θέσεων. Μόλις εξαντληθεί το μέγιστο αριθμό θέσεων που διατίθενται με τον νόμο στην περιοχή που έχει ειδικά διαμορφωθεί για μια παράσταση, η οργάνωση δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει επόμενα αιτήματα για την ίδια παράσταση. Οι άνθρωποι με μειωμένη κινητικότητα ή αναπηρίες μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση μόνο από την ειδικά διαμορφωμένη περιοχή, η οποία είναι προσβάσιμη με την αγορά ειδικού εισιτηρίου, σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω. Για λόγους προσωπικής ασφάλειας και προστασίας, οι θεατές με μειωμένη κινητικότητα ή αναπηρίες που διαθέτουν έγκυρο εισιτήριο εισόδου, αλλά για έναν τομέα διαφορετικό από τον ειδικά διαμορφωμένο τομέα ή διαφορετικό από τον τύπο εισιτηρίου που είναι ρητά προορισμένος για αυτούς τους τύπους θέσεων, αποτρέπονται από την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης.

Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε στους χρήστες ότι, δεδομένου του μοναδικού χαρακτήρα του χώρου που προορίζεται να φιλοξενήσει την εκδήλωση, καθώς και των φυσικών χαρακτηριστικών του δρόμου, ο οποίος καθιστά αδιάβατο το τέλος, δεν συνιστούμε την παρουσία στην εκδήλωση για όποιον έχει προβλήματα κινητικότητας ή βρίσκεται σε κακή φυσική κατάσταση, ή όποιος πρέπει να αποφύγει τον κόπο.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι που αποφασίζουν να έρθουν στο χώρο της εκδήλωσης για να παρακολουθήσουν την παράσταση θα το κάνουν με δική τους ευθύνη, χωρίς καμία ευθύνη από τους διοργανωτές. Εάν αυτές οι φυσικές καταστάσεις εμφανιστούν μετά την αγορά του εισιτηρίου και πριν από την ημερομηνία της εκδήλωσης, το αγορασμένο εισιτήριο δεν μπορεί να αντικατασταθεί ή να επιστραφεί, ούτε μπορεί ο άνθρωπος να ζητήσει να μετακινηθεί σε μια διαφορετική θέση μέσα στον χώρο της εκδήλωσης, εκτός από αυτήν που αναφέρεται στο αγορασμένο εισιτήριο.

Πληροφορίες Εισιτηρίων

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Οι διαθέσιμες τοποθεσίες κατηγοριών εισιτηρίων βρίσκονται στο χάρτη της εκδήλωσης.

 

Παρακαλούμε σημειώστε:

Οι κατηγορίες και οι περιγραφές ενδέχεται να μην αντιστοιχούν στις επίσημες θέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα μας.

 

Εισιτήριο VIP, 1ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Booklet
 • Πρόσβαση στην περιοχή φιλοξενίας πριν από τη συναυλία για ένα προσφερόμενο ποτό καλωσορίσματος
 • Αποκλειστικό δώρο Teatro del Silenzio

Για όσους φτάνουν με το δικό τους αυτοκίνητο: ένας κρατημένος χώρος στάθμευσης κοντά στο θέατρο

Πληρωμές και Παράδοση εισιτηρίων

ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΣΕΩΝ

Οι θέσεις για την εκδήλωση είναι εγγυημένες σε ζεύγη (δύο δίπλα-δίπλα).

Σε περίπτωση αιτημάτων για τρία ή περισσότερα εισιτήρια μαζί, η ομάδα μας θα κάνει τα καλύτερά της για να σας καθίσει μαζί, παρόλα αυτά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την εποχή της αγοράς. Εάν η συνθήκη της πλησιέστερης απόστασης είναι κρίσιμη, παρακαλούμε ελέγξτε τη διαθεσιμότητα επικοινωνώντας μαζί μας μέσω email ([email protected]) ή τηλεφώνου (2310 222 373).

Η αγορά “Μονό” εισιτηρίων είναι δυνατή όπου αναφέρεται. Η αγορά περισσότερων μονών εισιτηρίων δεν εγγυάται πλησιέστερη απόσταση. Τα αιτήματα για ομάδες (10+ Εισιτήρια) μπορούν να αποσταλούν μέσω email ή τηλεφώνου.

ΠΛΗΡΩΜΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Οι πληρωμές με πιστωτική κάρτα (Visa, Mastercard και Maestro) είναι ευπρόσδεκτες σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα εκκαθάρισης για τις υπηρεσίες διαδικτύου και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Οι πληρωμές με τραπεζική μεταφορά πρέπει να γίνουν δεκτές από την ομάδα μας σύμφωνα με συγκεκριμένες εμπορικές συνθήκες ή συμφωνίες εταιρικής σχέσης.

Οι χρόνοι παράδοσης και οι μέθοδοι ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες που έχει ορίσει ο Διοργανωτής της Εκδήλωσης. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, τα έξοδα αποστολής είναι ήδη περιλαμβανόμενα στην τιμή αγοράς. Τα εισιτήρια μπορεί να είναι διαθέσιμα ως:

Ηλεκτρονικά εισιτήρια: Τα εισιτήρια συνήθως θα αποσταλούν στον αναγνωρισμένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο την εβδομάδα πριν από την εκδήλωση ή μόλις γίνουν διαθέσιμα από τον διοργανωτή της εκδήλωσης. Τα εισιτήρια που στέλνονται πρέπει να εκτυπωθούν μαζί με οποιοδήποτε έγγραφο αλλαγής ονόματος, εάν είναι απαραίτητο Χαρτόσημο: Τα χαρτόσημα θα αποσταλούν στο ξενοδοχείο του πελάτη τις ημέρες αμέσως πριν από την εκδήλωση. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία, παρακαλούμε να παρέχετε το όνομα και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, το όνομα που συνδέεται με την κράτηση, την ημερομηνία άφιξης Κινητά Εισιτήρια: Για να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εισιτήρια, απαιτείται ένα smartphone για να εμφανιστεί το εισιτήριο (αρχείο pkpass) και να σαρώσετε τον γραμμωτό κώδικα. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα είναι απαραίτητο να ανοίξετε το εισιτήριο μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Η ομάδα μας θα παράσχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ολοκλήρωση της λειτουργίας. Παραλαβή: Σε περιπτώσεις όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή των εισιτηρίων στο ξενοδοχείο, οι πελάτες μπορούν να τα παραλάβουν σε σημείο παραλαβής με χρόνους και μέθοδους που θα επικοινωνηθούν και, εφόσον είναι δυνατόν, συμφωνημένοι με τον πελάτη. Κάρτες Μέλους ή εποχικές κάρτες: Για ορισμένες εκδηλώσεις, ο πελάτης μπορεί να λάβει κάρτες ή ειδικά εποχικά εισιτήρια που πρέπει να επιστραφούν μετά το τέλος της εκδήλωσης. Η παράδοσή τους θα ακολουθήσει τις ίδιες συνθήκες που περιγράφηκαν προηγουμένως. Ο πελάτης θα λάβει όλες τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσει για την επιστροφή των καρτών. Εάν για οποιονδήποτε λόγο οι πελάτες δεν είναι σε θέση να επιστρέψουν τις κάρτες, θα εφαρμοστούν επιπλέον κόστη για την αντικατάσταση της κάρτας ή την αγορά της αγοράς των εκδηλώσεων που περιλαμβάνονται στην ίδια κάρτα.

Περιλαμβάνονται

 • Εισιτήριο για τη συναυλία
 • 3 ή περισσότερες νύχτες σε ξενοδοχείο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό (16-19/07/2024, διαφορετικές ημερομηνίες κατόπιν αιτήματος)
 • 1 Βιβλίο Art Therapy
 • 24ωρη Εξυπηρέτηση

Δεν περιλαμβάνονται

 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά ότι περιλαμβάνεται στο παραπάνω πρόγραμμα
 • Φόρος Πόλης
Χάρτης

Wish List

Adding item to wishlist requires an account

Price

Αντρέα Μποτσέλι στο Λαγιάτικο | 17 Ιουλίου 2024 Λαζάτικο, Θέατρο της Σιωπής

From875 €
Full Name*
Email Address*
Package*
Your Enquiry
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Book With Confidence


No-hassle best price guarantee
Customer care available 24/7
Hand-picked Tours & Activities

Need Help?


+30 2310 222 373

[email protected]

Proceed Booking