Επαγγελματικές Συναντήσεις / Συνέδρια / Εκδηλώσεις

Έχοντας περισσότερο από 30 χρόνια εμπειρίας και με βαθιά γνώση στη διοργάνωση εκδηλώσεων, το Business Travel, μπορεί να εγγυηθεί ότι με συνέπεια, ευελιξία και δημιουργικότητα θα σταθεί δίπλα σας από την αρχική έρευνα μέχρι την τελική υλοποίηση της εκδήλωσής σας.
Όλες οι εκδηλώσεις αντιμετωπίζονται με επαγγελματισμό και μεγάλη προσοχή. Οι ειδικοί συνεργάτες μας ενδιαφέρονται βαθιά για την επιτυχή έκβαση κάθε επιμέρους υπηρεσίας της κάθε εκδήλωσης.

Meetings & Conferences

Όλες οι εκδηλώσεις μας σχεδιάζονται λεπτομερώς, με την καταλληλότερη επιλογή, σύγχρονων χώρων και αιθουσών, παρέχοντας ακριβείς, έγκυρες και πλήρης πληροφορίες όλων των πτυχών της διοργάνωσης , με τις καλύτερες υπηρεσίες που μπορούν να προσφερθούν για ξεκούραστο ταξίδι, άνετη διαμονή, συμμετοχή στις συναντήσεις και απόλυτη διαφάνεια κόστους. Έχουμε όλες τις νομικές προδιαγραφές και την εμπειρία για τη διοργάνωση επιστημονικών και επαγγελματικών συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων, καθώς και οποιουδήποτε είδους εκδηλώσεων ανεξαρτήτως μεγέθους. Ο σχεδιασμός αυτού του είδους εκδηλώσεων μπορεί να διαρκέσει χρόνια, από τη διαχείριση των προσφορών και την παρουσίαση, την επιλογή domain και δημιουργία ιστότοπου, τη δημιουργία επιτροπών, την προώθηση του συνεδρίου μεταξύ των επαγγελματικών κοινοτήτων, τον προϋπολογισμό, την οργάνωση του εκθεσιακού χώρου και των εκθετών, τον συντονισμό της συμμετοχής, τον προγραμματισμό επιστημονικών προγραμμάτων κτλ. Συχνά το έργο μπορεί να συνεχιστεί ακόμη και πολύ μετά τη λήξη της εκδήλωσης, με έρευνες ικανοποίησης προς τους συμμετέχοντες, προς τους χορηγούς υλοποίησης της εκδήλωσης, εκδόσεις, παραγωγή και επίβλεψη των αποτελεσμάτων της κάθε εκδήλωσης.

Έχουμε όλες τις νομικές προδιαγραφές και την εμπειρία για τη διοργάνωση επιστημονικών και επαγγελματικών συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων, καθώς και οποιουδήποτε είδους εκδηλώσεων ανεξαρτήτως μεγέθους.

Events

Η εμπειρία μας περιλαμβάνει την επιτυχή διοργάνωση κορυφαίων ειδικών εκδηλώσεων, αποκλειστικών και υψηλών προδιαγραφών Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τις καλύτερες ιδέες και λύσεις για όλες τις πτυχές της επικείμενης εκδήλωσής σας!
Είτε πρόκειται για το εταιρικό σας πάρτι με προσαρμοσμένη ψυχαγωγία, είτε για κάποια εκδήλωση με ξεχωριστή θεματολογία και διακόσμηση, η ομάδα μας θα σχεδιάσει και θα παραδώσει μια άψογη διοργάνωση!Ταξίδια Κινήτρων / Team Building


MAKE YOUR REQUEST
Get your Offer