Ταξίδια Κινήτρων & Team Building


Ταξίδια Κινήτρων

Η ομάδα στελεχών του BusinessTravel με την εμπειρία, την εφευρετικότητα και τη φαντασία της μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία για ταξίδια κινήτρων της εταιρείας σας, σε όλο τον κόσμο. Συνδυάζουμε τον πολιτισμό, τις γαστρονομικές παραδόσεις, την ιστορική κληρονομιά σε συνδυασμό με τη σύγχρονη κουλτούρα κάθε τόπου. Σχεδιάζουμε αξέχαστες εκδρομές κινήτρων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε θέμα και επιθυμία.

Οι ιδέες για ταξίδια κινήτρων του Business Travel βασίζονται στην πολυετή πείρα μας και στην άριστη γνώση των εταιρικών ταξιδιών είτε για να βελτιώσουμε τους «δεσμούς» της ομάδας σας, να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα των στελεχών, είτε απλά για να αποφορτιστεί το προσωπικό μετά από πιεστικές περιόδους. Οργανώνουμε το ίδιο αποτελεσματικά μικρές VIP συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις μεγαλύτερης κλίμακας ως και ολοκληρωμένες εταιρικές εκδρομές.Team Building

Γνωρίζουμε τι είναι μια ομάδα και πώς να την προκαλέσουμε. Έχουμε καινοτόμες ιδέες και υπέροχες ομαδικές δραστηριότητες, σε όμορφες τοποθεσίες με συναρπαστικά φινάλε! Σχεδιάζουμε και εκτελούμε μοναδικές δραστηριότητες για την ενίσχυση των κοινωνικών σχέσεων, τον καθορισμό ρόλων και της συνεργασίας μεταξύ του προσωπικού σας.
Οι εκδηλώσεις μας έχουν σχεδιαστεί για την απόλαυση των συμμετεχόντων και την κλιμάκωση του ομαδικού τους πνεύματος. Τους ενθαρρύνουμε να συνεργαστούν και να εργαστούν από κοινού για την επιτυχία!

Σχεδιάζουμε, διασκεδάζουνε, εκπαιδεύονται, μετράτε τα αποτελέσματα!Make your RequestΕταιρικά Ταξίδια
Επαγγελματικές Συναντήσεις, Συνέδρια & Εκδηλώσεις


MAKE YOUR REQUEST
Get your Offer