To Business Travel ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1989 με σκοπό την οργάνωση Επαγγελματικών ταξιδιών, ταξιδιών κινήτρων, συνεδρίων και εκδηλώσεων καθώς και ταξιδιών αναψυχής..


Επιπλέον, το 2017, προκειμένου να καλύψουμε το πάθος μας για τον αθλητισμό και την Ελλάδα, δημιουργήσαμε τη θυγατρική εταιρεία GreeceOntheGo.gr, προκειμένου να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αθλητικών camp και κάθε είδους δραστηριότητας στην Ελλάδα.Αποστολή του Business Travel είναι η απόλυτη επιτυχία κάθε δραστηριότητας του, γι’ αυτό και κάθε προϊόν μας είναι μοναδικό, τόσο μοναδικό όσο και ο κάθε μας πελάτης. Για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας και για να είμαστε σίγουροι για την άψογη έκβαση κάθε διοργάνωσης, παραμένουμε πιστοί από την πρώτη μέρα της ίδρυσης μας μέχρι σήμερα στις ίδιες βασικές μας αξίες

100% Διαμορφωμένο για εσένα

Το προσωπικό μας έχει δοκιμάσει προσωπικά όλες τις εκδρομές και τις δραστηριότητές μας. Η ποιότητα, η ασφάλεια και η διασκέδαση είναι εγγυημένα. Εξερευνήστε τα ενδιαφέροντά σας και τον τύπο διαμονής σας. Επιλέξτε διαφορετικές δραστηριότητες και προορισμούς και θα δημιουργήσουμε μια χειροποίητη προσαρμοσμένη εμπειρία.

Εξειδίκευση

Όλα τα μέλη της ομάδας μας έχουν ταξιδέψει εκτενώς στους προορισμούς για να βεβαιωθούν ότι είναι διασκεδαστικοί, ενδιαφέροντες και αξίζει να τους επισκεφτείτε. Επιπλέον, ο προσωπικός σας σύμβουλος θα φροντίσει να σας ενημερώσει για το τι πρέπει να κάνετε ή να μην κάνετε και να χειριστεί όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τον χρόνο και τον προϋπολογισμό σας

Η ομάδα μας

Το GreeceontheGo είναι μέλος του Business Travel Group που ιδρύθηκε το 1989. 33 χρόνια μεταφοράς ανθρώπων έδωσαν στην εταιρεία μας την εμπιστοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες. Υποστήριξη 24/7
Επίσης, περήφανο μέλος των:

IATAETOAHATTA
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Έχουμε περισσότερα από 30 έτη εμπειρίας στο χώρο του Τουρισμού

Η εταιρεία μας είναι πάντα ενήμερη με τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τουρισμό και τις αντίστοιχες τεχνολογίες. ‘Eχουμε τις πιο μοντέρνες ιδέες και προτάσεις για κάθε είδους ταξιδιού.

Χτίζουμε σταθερές σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από την επιλογή του προορισμού μέχρι και την ασφαλή επιστροφή σας.

Οι προτάσεις μας είναι προσωποποιημένες, με βάση τις απαιτήσεις, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές σας. Προσφέρουμε ιδανικές λύσεις σε κάθε απαίτησή σας, με τον καλύτερο συνδυασμό χρόνου – κόστους – ποιότητας.

Είμαστε εξειδικευμένοι στην διαχείριση κάθε απρόοπτης δυσκολίας που μπορεί να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια ή και πριν από το ταξίδι σας (ακυρώσεις ή overbookings πτήσεων και κρατήσεων ξενοδοχείων, περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όπως φυσικές καταστροφές, πανδημίες, πόλεμοι κτλ) και είμαστε εκεί για εσάς 24 ώρες το 24ωρο.

Σας βρίσκουμε τις ιδανικότερες λύσεις ακόμη και στις περιπτώσεις που οι ίδιοι επιθυμείτε ν’ ακυρώσετε ή ν’ αναβάλετε το ταξίδι σας.

Οι άριστες σχέσεις με τους προμηθευτές μας μέσα από τα χρόνια συνεργασίας μας, οδηγούν στο να πετυχαίνουμε για ΕΣΑΣ τα καλύτερα αποτελέσματα.


Make your request
0
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

0
ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

0
ΕΚΘΕΣΕΙΣ

0
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ


MAKE YOUR REQUEST
Get your Offer