Γαμήλια ταξίδια

Για το ταξίδι της ζωής σας. Δείτε περισσότερα

Εισιτήρια

Παροχή και κλείσιμο εισητηριων

Επαγγελματικές Εκθέσεις

Βρείτε τις εκθέσεις του κλάδου σας ανά τον κόσμο. Δείτε περισσότερα

Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Κάντε την εγγραφή σας εδώ Δείτε περισσότερα

Ταξίδια εξωτερικού

Οργανωμένα πακέτα για δημοφιλείς προορισμούς. Δείτε περισσότερα

Ταξίδια εσωτερικού

Προσφορές και πακέτα για όλη την Ελλάδα. Δείτε περισσότερα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ AUTO 365


ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • Για την Οργάνωση, τον Επαγγελματισμό και την Ασφάλεια των επαγγελματικών μου ταξιδίων όλα αυτά τα χρόνια, εμπιστεύομαι το Business Travel!
  Κατερίνα Κίτσου
  CΕO
  -
 • Στον χώρο της μόδας τα πάντα τρέχουν γρήγορα! Οι ρυθμοί έντονοι, οι υποχρεώσεις πολλές και τα ταξίδια ακόμα περισσότερα! Ευτυχώς για μένα, με τα ταξίδια μου ασχολείται μόνο το Business Travel!
   
  Georgina Delinanou
  Worldwide Professional Model
  -

Mountain View


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ BUSINESS TRAVEL!

To Business Travel είναι ένα ταξιδιωτικό γραφείο, που εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το 1984 και είναι μια από τις παλαιότερες εταιρείες ταξιδίων στην Ελλάδα προσφέροντας όλα τα είδη των υπηρεσιών από πλευράς αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχειακών κρατήσεων, οργανωμένων εκδρομών και ταξιδιών για επαγγελματικούς σκοπούς.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Το Business Travel αναλαμβάνει τα απολύτως απαραίτητα για το ιδανικό ταξίδι σας και όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο! Αναλαμβάνουμε πολυάριθμα group που θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, όπως επίσης κι αυτούς που θέλουν να επισκεφτούν μαγευτικούς προορισμούς ανα τον κόσμο! Αεροπορικά εισητήρια, charters από και πρός την Ελλάδα για κάθε προορισμό, ξενοδοχεία, μετακίνηση, mini-trips σε κοντινούς προορισμούς, ολοκληρωμένη ξενάγηση σε οργανωμένα ταξιδιωτικά πακέτα όπως και ταξιδιωτικά πακέτα εκθέσεων και εκδηλώσεων. Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να σας προσφέρουμε ο,τι επιθυμείτε και όπως ακριβώς εσείς θέλετε να σχεδιάσετε το ταξίδι σας!